joi, 19 februarie 2009

Fight Club

Cartea mea preferata, apoi si filmul meu preferat.
Aseara la o bere mi-a venit o idee, ca cele mai bune idei iti vin la o bere, sau cand te caci.

Paranteza, mi-am dat seama cum sa castig premiul Nobel, o sa beau o bere in timp ce ma cac si o sa-mi vina o idee stralucita, adica, combinatia asta o sa fie atat de puternica incat o sa zguduiasca planeta. Sau o sa fie ceva atat de genial ca o sa-mi prajeasca de tot creierul. o sa vedem, am inchis paranteza.

Deci, cum ziceam, stateam la o bere si mi-am dat seama ca din cand in cand simt nevoia de a primi un pumn in fata.
E simplu sa primesti bataie daca vrei, te duci la unu intr-un bar, il injuri, ii arunci bautura in fata, il scuipi si el te bate. dar nu e chiar ce vreau.
Vreau sa ma caftesc cu cineva, dar nu din ura, nu ca vreau sa-l fac efectiv sa-l doara, sau sa vrea el asta. Eu nu urasc lumea.

Vreau sa fie asa, un fel de sport. Ca-n fight clubul original, aceleasi reguli in mare, poate putin adaptate dar acelasi cacat. Bine, nu o sa incep, project mayhem, nu o sa-mi fac o armata de maimute spatiale pentru ca nu sunt nascut sa fiu lider. Dar cred ca pot sa adun cativa oameni la fel de plictisiti ca mine sa se cafteasca intr-un parc/subsol/parcare.

Cine e interesat sa se cafteasca cu mine sa-mi spuna, ca sa vedem cum ne organizam. Puteti sa aduceti si prieteni, deocamdata primele doua reguli sunt:

1 Adu un prieten in Fight Club
2 Mai adu un prieten in Fight Club

Restul intr-o postare viitoare.

6 comentarii:

pierpatrat spunea...

Eu m-aş băga la treaba asta.
Am chef să dau la meclă, dar parcă mai mult aş vrea s-o iau, că am acumulat multă ruşine pentru măgăriile pe care le-am făcut la viaţa mea şi aşa zic eu că aş mai spăla din păcate.
Nu am prieteni de adus acolo, adică am da nu sunt genul, că sunt prea metrosexuali ca să o fure în tâmpla lor imaculată.
Dar cum o să funcţioneze treaba că io nu vreau să sparg muia unuia şi pormă să îl iau de mânuţă plângând: frăţioare, n-am vrut iartă-mă, aoleo ce te-am belit, hai la o bere şi să uităm şi să iertăm şi alte abjecţii de-astea. Vreau să fie pă bune. Şi vreau să bat o pizdă.
Când se face de prima întâlnire, dă un anunţ, că vin.

Începător, 90 kg, sedentar.

Mihu spunea...

inca astept sa se mareasca grupul si apoi o sa vedem cum ne caram pumni. dar in principiu cand se mai incalzeste pe afara cred, ca nu dispun de nici un loc unde sa ma bat cu careva.
cu batutul pizdei...nu depinde de mine, gaseste-ti una care sa vrea sa ia bataie.

Raul spunea...

nu cred ca o sa ai probleme cu locu' ca plm... pizdeala e ceva cotidian in bucuresti

Raul spunea...

Cipi nu e in stare sa isi faca un cont asa ca m-a pus pe mine sa transmit coae:)) filmu e misto, cartea la fel...ideea e k e o carte :)) ma gandesc ce plm faceai dak revista ta preferata era playboy te duceai in fata oglinzii sa-ti faci poze dezbracat ??:))
cartea si filmu prezinta o idee, un concept...ar fii trebuit sa puna k la jackass : NU FACETI ASTA ACASA !!!
da bad'ul lor ...nu s-au gandit k exista Mihu :))
LA MULTI ANI !!!!

ps: am ajutat la cumpararea unui cado ... sunt asa mandru :D stiu k o sa-ti placa :D

La multi ani coaeeeeee!!

psy.real1ty spunea...

Ma bag si eu.
@Raul: Chuck Palahniuk, autorul cartii a primit o gramada de scrisori despre Fight Club-uri care au aparut dupa carte, chiar si casete video :-) Nu e asta primul. Cineva il intreba daca exista asa ceva pentru femei...

neb1 spunea...

Ai dreptatea, cele mai bune idei îţi vin atunci când te caci, şi cele mai proaste imediat după ce fuţi.Chiar nu ştiu de ce se întâmplă aşa.Despre film nu mai vorbesc, m-a inspirat aşa de rău că mi-a spart unu buza:X