duminică, 5 octombrie 2008

maine e prima zi...iar

maine o sa fie prima zi de facultate....iar; o sa-mi cunosc noii colegi....iar; o sa-mi cunosc noii profesori....iar. asta pentru ca sunt boboc...iar.
da, am mai facut chestiile astea anu trecut, cand am fost prima data anul intai. acum sunt anul intai....iar.

bineinteles ca abia astept ziua de maine pentru ca in mintea mea am picat in grupa cu echipa suedeza de fotomodele pentru bikini. sper ca maine sa nu fiu dezamagit, ca anu trecut n-a fost chiar cum am sperat, dar a fost ok(daca citeste vreo fata din fosta mea grupa, imi pare rau, nu aratai ca o suedeza care defileaza in bikini pe scena, dar nu erati chiar toate urate).

partea buna e ca deja stiu cam cu ce se mananca facultatea aia, chiar daca nu am reusit sa trec de primul an(pentru cei care nu stiu, tre sa repet anul pentru ca am facut munca voluntara in africa sa ajut triburile muritoare de foame si din cauza asta nu am ajuns la a 2-a sesiune, si apoi aveam 7 restante si vreo 3 zile pana incepea sesiunea de restante si nu am reusit sa iau destule ca sa trec pentru ca nu invatasem la toate materiile si m-a si dat afara de la un examen la care invatasesm, vai ce ditamai fraza am scris).

ma tot gandeam ca ar trebui sa fac ceva mai special, adica maine o sa cunosc (iar) oamenii cu care o sa-mi petrec urmatorii 3 ani din viata(sper ca ei sa fie ultimii, sa nu mai cunosc alti colegi....iar).
dar cu toata imaginatia mea bogata inca nu pot sa ma hotarasc ce sa fac. am eu cateva idei dar sunt foarte cretine si nu cred ca o sa le pun in aplicare.

o sa revin cu impresii din prima zi

Un comentariu:

Anonim spunea...

publicul vrea si o poza cu tine si grupul de buanciuni suedeze.ce e cu atatea posturi intr-o singura zi?ai intrat deja in febra bloggingului?trist. mai tii minte ce ziceai asta vara?"je?blog? jamais!"(Mihu, pagina 1047)