vineri, 19 februarie 2010

Intre doua generatii

M-am saturat de generatia de astazi, defapt de generatiile de toate varstele de astazi. Adultii sunt niste neadaptati pentru ca incearca sa imbratiseze cultura occidentala dupa o viata de comunism. Generatia de la 30 in sus sunt masini de facut bani ca sa-mi poata plati creditul pe 20 de ani facut sa-si cumpere casa si masina.
Aia care sunt de la 25 in sus, pletosii care isi faceau veacul prin vama cand la epava si la pirati nu mai aveai loc, sunt acum tunsi si angajati sau in cautare de job.
Si dupa ei a venit generatia mea. Palarii, esarfe, dnb, iarba si nu bautura, etc. Si daca inca sunt destule exceptii de la trendul asta de hipsteri obositi, in generatia care urmeaza nu sunt.
Pe langa asta totul se cenzureaza, se inlocuieste sau se scoate din folosinta odata cu noile generatii.
Sa protejam copii, desenele animate sunt prea violente, am auzit ca Tom&Jerry promoveaza violenta in opinia uniunii europene. Painea normala nu mai e buna, hai sa mancam paine cu seminte in ea ca sa ne cacam mai bine. Nu mai punem zahar in cafea punem indulcitor cu gust de cur, dar e mai sanatos.
Nu mai bea, nu mai fuma, nu mai manca nesanatos. Cam asta e mesajul.
LA CACAT, eu spun sa le faci pe toate, John Wayne a murit cu 2 kile de carne nedigerata in el, si asta ca avea cancer la stomac. Si mai tare decat The Duke e greu sa fii.
Vrei sa traiesti sau sa te prefaci? Pentru mine conteaza calitatea nu cantitatea. Poate nu prind 80 de ani dar deocamdata MISERUPE!!!

13 comentarii:

Silviu spunea...

very well said:)

Sorin spunea...

...noroc ca vine tare din spate generatia haifaiv (NOT!)

si societatea zice "Nu mai bea, nu mai fuma, nu mai manca nesanatos...in schimb fute-te in cur,nu e nicio problema!" toleranta asta fata de poponari a ajuns la un nivel alarmant de avansat!
Unde sunt vremurile cand bodyguarzi lu' Becali castrau jumate din participantii la gay parade...

Silviu spunea...

ciudat. vad 2 contraste.

1)pari a fi de acord ca generatiile noi sunt de cacat

2)te raportezi la bodyguarzii lui nea jiji

alt hipster inteligent

cat despre gay parade, ar trebui sa te castreze si pe tine bodyguarzii lu becali fiindca esti un troll

Mihu spunea...

ce treaba are una cu alta? bodyguarzii lu' becali? serios? dar poate ai dreptate, bodyguarzii lu' becali sun recunoscuti ca fiind unii dintre cei mai cerebrali oameni din lume(NOT!)

Sorin spunea...

Gorilele lu' nea jiji erau niste exemple.niste exemple nevinovate de cum se poate taia elanul celor ca Silviu de a imprastia curcubee peste tot prin jur.

Inteleg ca tu Silviu te-ai aprins fiindca esti pe haifaiv si eu ti-am jignit comunitatea.sincere scuze.sunteti crema!
Si chiar e ciudat.fiindca e un singur contrast si doua supozitii.ideile sunt doua iar contrasul e intre ele.ai priceput? contrast 1,idei 2...hipster inteligent 1,fetitul de pe haifaiv 0.
just,ar trebuii sa ma castreze si pe mine!astfel o sa avem ocazia sa vorbim amandoi ascutit..."bad troll,bad troll!"

Silviu spunea...

cacat. am vrut sa scriu 1 contrast dar mi-a alunecat degetul(NOT).

oricum prefer sa fiu haifaiv fetit(whatever this word means) dar neah generatia '91 e cunoscuta pentru respingerea normelor gramaticale si ai ratat ideea complet.

nu o sa imi fie niciodata rusine ca am profil de hi5 fiindca zice un hipster mediocru ca tine asta. e vorba de oamenii de pe hi5 cu ochelari de babuin ca ai tai si cu dolarei la chilot.

nu esti altceva decat un frustrat sexual si nu, nu te-as vrea castrat, diversitatea e necesara, altfel ar fi destul de boring. esti un alt prost care se raporteaza la coaie, bineinteles probabil e lucrul cel mai inteligent si de altfel definitoriu al tau.felicitari.

ca ultim punct, ma sparcai pe scorul tau, nu am cheful sau timpul de a ma certa pe blogurile oamenilor cu pulifrici ca tine.

so go blow naomi, nancy boy;)

Mihu spunea...

si eu am profil pe hi5 :)) si pe myspace si pe facebook. ce inseamna asta?

Silviu spunea...

inseamna ca hipsterii opariti te vad drept parte a comunitatii lor.unde sunt vremurile cand bodyguarzii lu' becali bateau pe toti oamenii de pe hi5 si facebook fiindca au cont dar sunt non-hipsteri.

non-hipstareala costa.o dai in dezacorduri frontale cu babuinii.

Sorin spunea...

nteleg ca intri in sfera profanului cand vine vorba de site-uri de socializare dar cand linkul tau contine cuvintele "night" si "angel" incep sa inteleg aspiratia catre desene animate japoneze cu
Si vad ca tot faci apel la insulte,eu nu-ti zic decat sa-mi sugi p...(mi-e rusine sa zic pula).si pentru ca ma gandesc ca n-ai sa reusesti singur,invit toti cacanarii care au invatat sa vada contraste si simt nevoia de a arata asta lumii,sa-ti vina in ajutor.Asa sa citesti :"Sa-mi sugi puncte puncte pula!",cu trimitere la Gigi si ai sai bodyguarzi.
Tot stai cu cuvantul "hipster" in gura de aproape m-ai convins ca stii ce inseamna.Si ca ajung la partea in care parafrazez,vrei sa ne certam ? Esti deschis la minte,eu la pantaloni,hai sa ne-mpacam!

Stefan spunea...

problema cu generatiile e corecta pana la un punct... adica cele descrise de tine acolo tin de gregar, tin de mediocritate si mediocrii.. altfel stiu din generatia mea insi care li s-a rupt de comunism asa cm li se rupe de capitalism (fiind mult mai buni decat asta), stiu din generatia peste 30 care nu umbla in limba dupa bani ci banii umbla dupa ei, stiu insi la 25 care au job si daca poarta plete si, finalmente, stiu din generatia ta care nu trag iarba si snt ok, superok... oamenii de valoare, indiferent de generatia, nu-s evidenti pentru ca au treaba; restul, majoritatea, pentru ca nu-si gasesc locul ies pe strada ca sa-i vezi tu si sa-i comentezi pe blog...

Roxana spunea...

chiar daca suna mega-cliseic ce spun, "fiecare padure are uscaturile ei".toate generatiile au bubele lor...se schimba doar forma de manifestare, ideea e aceeasi! :)

Anonim spunea...

Mai sunt si...alte generatii! ;-)
Dar... ai grija de un singur lucru, ca altul nu il ai: TIMPUL !

Unknown spunea...

Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro.