vineri, 15 mai 2009

1 mai + P.S.

da, stiu ca e cam tarziu sa scriu ceva despre 1 mai, dar mi-a fost sila pana acum...
deci, de 1 mai am fost in vama si a fost un mare cacat. partial pt ca n-am dormit 2 nopti si nu am avut chef de multe chestii, si partial pt ca vama s-a populat cu tot felul fe PULETI care nu au ce cauta acolo.
nu mai e locul de acum vreo cativa ani unde te duceai sa vezi tot felul de cretini (in sensul bun al cuvantului) betivani depravati... nu mai e locul unde chestiile idioate erau la ordinea zilei, nu mai era nimeni care latra pt 10 mii, nimeni care iti cere sa pui bani in prezervativ, nimeni care plimba petul de bere cu lesa...etc.
acum lumea are ochelari de soare nopatea, are ceafa graosa si chelie asortata cu tricou mulat...
nu vreau sa fiu amuzant in postarea asta si mi-e sila sa mai scriu altceva...deci in concluzie a fost de cacat in vama, nu ma mai duc niciodata, sau in cel mai rau caz daca ajung pe aclo o sa fie in cursul saptamanii, nu in timpul verii cand nu e mai nimeni.
gata, si am mai si scris ceva aici...

P.S. ce tare sunt, am peste 1000 de vizualizari de profil. nu stiu exact cati oameni mi-au vazut blogul ca inca nu am chestia care imi spune cata lumea intra. dar oricum tare...1000 de oameni e ceva pt mine, vreau sa le multumesc parintilor, bunicilor si tuturor fanilor

4 comentarii:

Unknown spunea...

bat pariu ca ai intrari pt ca te-a pus Radu pe blogu lui de piticigratis ;) asa am aflat si io de tine

Mihu spunea...

felicitari, mi-ai descoperit secretul succesului imens.

CallMeCherry spunea...

ti-am citit blogu` si-mi imi place cum scrii,desi relativ mai normal decat radu:))):))

JustAsmallGirl spunea...

eu am ajuns de pe bufonada...:D