vineri, 6 martie 2009

Puleti enervanti: Episodul 1

Chiar daca nu urasc lumea in general sunt multi oameni care ma enerveaza. Incep cu puletii enervanti.
Prin definitie pulete e fiecare persoana de sex masculin. Depinde in ochii cui dar fiecare e pulete mai mult sau mai putin, pur si simplu nu poti fi apreciat de toata lumea. Si daca cineva nu te apreciaza esti pulete in ochii lui.

Puletii enervanti sunt aia care ma enerveaza pe mine. Si dintre cei mai enervanti puleti is aia care ciordesc berile altora prin cluburi.
Pai cum dracu, imi las berea pe undeva cat ma zbenguiesc fara ritm un pic pe acolo si cand ma intorc in 5 minute... pula berea.
Tre sa ma consolez cu faptul ca am scuipat in ea, ca asa fac deobicei cu toate berile mele, ca sa stiu ca-s ale mele, dar totusi nu e deajuns.

Eu incerc sa intru in mintea puletilor de genu asta, adica, de ce as lua o bere oarecare de pe o masa, de ce cacat sa risc sa iau herpes/beau scuipatul altui tip/iau hepatita/etc.
A pierdut vreau pariu si acum tre sa ciordeasca o bere? E prea beat si nu mai stie care e berea lui?
Berea nu e asa scumpa, cel putin pe unde beau eu. 6 lei am sa dau pe o bere, ca daca am iesit in club am mai mult de 10 lei la mine.

Daca n-ai bani sa mergi in club nu merge in club bai pulete, stai acasa, ia-ti un pet si bea acolo, sau daca vrei sa iesi din casa poti sa bei in fata scarii, in spatele blocului sau oriunde crezi ca ai loc.
Daca ai ceva bani dar nu de club viziteaza barurile, e un pic mai ieftina bautura.

Dar nu, tu tre sa vii in cluburi ca poate mai vrajesti vreo proasta sa futi si tu ceva in seara aia. Ce proasta se uita la tine bah daca nici nu poti sa-ti iei o bere singur?
Sau poate umblati in haita, sunt si proaste care ciordesc vodka energy? Va intalniti si va fascinati reciproc impartasind metode prin care poti sa iei chestii moca de la lume.

Ce fel de om tre sa fii ca sa iei berea altcuiva? Probabil erai copilul care la gradinita furai masinutele celorlalti, la scoala furai radierele, si creioanele colorate si cartonasele cu jucatori de fotbal. Erai ala de care se fereau toti in curtea scolii ca cereai tigari mereu, dar n-aveai niciodata. Si daca iti luai tigari, luai cate 3 LM la bucata pe care le scoteai doar daca nu-ti dadea chiar nimeni.

Dupa ce ai crescut te imprieteneai cu aia mai mici ca sa-ti dea ei tigari, si le spuneai ca daca au probeme sa vina la tine, da tu nu puteai nici sa-ti porti singur de grija.
Esti ala care pentru o cinste se duce pana la petrosani daca e nevoie.

Profesia principala e cheta, strangi cat poti, orice, nu conteaza atata timp cat e gratis poate sa fie si un cacat aburind.
Prietenii care ti-au ramas fac acelasi lucru, si daca umblati in haita aveti impresia ca asa e cool, ca numai fraierii platesc pentru ce consuma.
Prin vama o ardeti pe alei cerand bani ca sa va intoarceti acasa, si credeti ca asta inseamna sa fii vamaiot adevarat. Cacat, defapt voi credeti in semnificatia expresiei vamaiot adevarat.

Am un singur cuvant pentru categoria asta de oameni...PATETIC.
Daca e vreunu care ajunge sa citeasca asta, un calduros " IA PULA BAI PULETE!" din partea mea.

7 comentarii:

Raul spunea...

ba. Patetic nu e cuvantu pe care-l crezi tu in limba romana. Inseamna plin de patos nu ce inseamna "pathetic"

Anonim spunea...

De obicei aia care fura beri n-au noroc la cheta!

Ade spunea...

nu mai aveai bani de alta bere a?

Anonim spunea...

faci schimb de link-uri? daca da anunta-ma!

Mirel Baiat de Curte spunea...

Ti-am spus ca pe mine ma enerveaza cel mai mult aia care nu detin proporietatea termenilor?!

"Pateticule!"

the one with the keyboard spunea...

sti...de obicei aia care iau berile de pe masa sunt angajati sa faca asta....nu prea le pasa daca tu mai ai 2 guri de alcool acolo...

Anonim spunea...

Tine o bricheta in mana mereu, iar cand vezi unul care se apropie usor de locul in care ai lasat berea, arunca-i bricheta in ochi, futu-i in gat de muisti! Dar n-ai precizat specia de laba trista care vine beat mort, crezand ca te site de undeva si iti ia berea din mana. Badigarzii au zis ca e ok sa-l futi pe unu' urat in astfel de momente, sa stie si ei pe cine mai au de batut.