marți, 27 ianuarie 2009

a venit timpul

a venit timpul sa pun si eu prima postare despre femei. sa intru si eu in randul bloggerilor si sa scriu ce parere am despre populatia de sex opus.
de data asta m-am gandit un pic la ce o sa scriu, adica, am deja cateva idei, nu m-am asezat la tastatura fara nimic in minte, cum am facut la majoritatea postarilor de pana acum.

fiindca sunt incepator in bransa celor care astern cuvinte pe...monitor vreau sa ma afirm si spun ca eu NU am nevoie de femei. sa nu se inteleaga ca nu am nevoie de femei fiindca am nevoie de barbati, in nici un caz, doar ca nu consider femeia o necesitate a vietii.

fara discutie femeia face chestiile mult mai interesante si nu as putea spune niciodata ca nu are un rol important, dar nu e indispensabila.
cu alte cuvinte as vrea daca se poate sa fiu tot timpul inconjurat de prezente feminine, dar nu o sa am niciodata nevoie de una.

chestii mai concrete, un lucru indispensabil e mancarea. poti sa traiesti doar cu covrigi si apa toata viata, dar parca e mult mai bine sa mananci cate o alta delicatesa pe zi (asta e singura cumparatie care-mi vine acum, dar cred ca se intelege ideea de baza).

tot ce face o femeie si tot ce-ti poate oferi se poate inlocui, problema majora e ca nu tot timpul cu ceva la fel de bun, si aici ma refer la sex in caz ca nu e evident.
afectiune si chestii de genu? rahat, am 20 de ani, daca am nevoie de afectiune ma duc sa beau o bere vreun betivan de prieten misogin ca am destui, si la betie spun tot ce am de spus si-mi trece.
plimbarile romantice prin parcuri imi plac, dar sa fie facute de altii, deci si aici sunt acoperit. mancare imi fac singur si curat nu fac.
pana la urma intrebarea e....daca e asa simplu, de ce naiba sa-mi complic viata alergand dupa vreuna de care sa ma plang mai tarziu ca nu intelege de ce e asa important sa torn litri de bere in mine, sau de ce tre sa salvez universul fix cand ea vrea sa mergem sa-si cumpere pantofi.

pai raspunsul e clar si simplu, pentru ca ea are un corp intreg in timp ce eu dispun doar de maini. si sa spunem ca mainile nu-ti ofera prea mare varietate, ca e stanga si e dreapta si ambele stiu sa faca acelasi lucru.
si varietatea e importanta, facem multe pentru ea, facem compromisuri, bem mai putina bere si salvam universul mai tarziu. si daca nu facem ce ne place, ce facem? pai mai bem si cafea sau ceai in loc de bere(ca cica berariile si barurile nu-s romantice), tinem posete cat ele sunt in cabina de proba, na dam cu parerea la tzoale care oricum arata la fel si alte chestii amuzante.

in schimb, vine si rasplata, si cand ajungi acasa nu te mai intrebi ce filme cu jenna jameson au mai pus pe torrente. si dupa asta iti dai seama daca a meritat sacrificiul, daca nu, te intorci la starea initiala, si la cantitatea de bere dorita, dar totodata si la....sa spunem mai putina varietate.

de cele mai multe ori cineva scrie ceva despre femei dupa ce pateste ceva in legatura cu ele. isi gaseste marea iubire, i se trage clapa, o iubeste pe vreuna in secret, etc.
la mine nu s-a intamplat mai nimic de genu asta. defapt scriu asta pentru ca am vazut pe blogul lui radu ca la fiecare post de genu sunt hoarde de femei care comenteaza... vreau si eu un pic de atentie. asa mi-am dat seama ca tre sa scriu si eu despre ceva despre femei, asta plus o conversatie cu o pustoaica amuzanta dar destul de naiva.

10 comentarii:

Anonim spunea...

uite atentie! hah. plus ca nu cred ca optiunea de a face laba toata viata e prea surazatoare, si nu,...nu poti sa traiesti numai din covrigi si apa toata viata...decat daca viata ta e f scurta..ai muri din cauza lipsei de variateti in nutritie..si malnutritie..e posibil sa fie acelasi lucru...nu sunt sigura:) oricum....mula iubire si din partea mea..si ai grija ca pentru pedofilie am auzit ca se fac ani buni dupa gratii(nu ca as avea de ce sa imi fac probleme:) )

Unknown spunea...

amuzant...

Wordcraftsman spunea...

mah, da! In anumite circumstante as fi de acord cu tine, dar nu acum. Daca as fi nefutut de 2 ani, daca as fi copil de homosexuali, si alaptat de mic la o tatza de plastic. dar altfel, nu imi place cum privesti. Labe triste ar scrie pe noi daca le-am trata asa. Si cum viitorul meu copil nu vreau sa iasa din vreo eprubeta, eu prefer sa le privesc ca sexul frumos cu sexul frumos

Katswuri spunea...

Deci n-ai bani.

Mihu spunea...

n-am spus ca asa trebuie sa fie, sau ca asa trebuiesc tratate femeile, ca nici viitorul meu copil nu vreau sa iasa din vreo eprubeta. dar inca nu am avut nevoie asa tare de vreo tipa, si chiar daca e periodic si nu la fel de des ca intr-o relatie ma multumesc cu sexul pe care-l primesc ocazional.

da, si nu as putea spune ca am prea multi bani, dar ma descurc.

Cassiopeia spunea...

Trebuie sa fii mult mai dur la adresa femeilor daca vrei atentie.Jigneste-le..apoi ignora-le..iti vor cadea garantat la picioare.Nu toate ce-i drept,dar majoritatea.Mai exista si femei inteligente (pe cale de disparitie) care te vor pune elegant la punct (cum ii sta bine unei doamne).
Si inca ceva...femeile sunt indispensabile pentru voi sexu` tare (sau moale,dupa caz:P),dar nici noi nu putem exista in lipsa voastra. Concluzia: traim intr-o codependenta malefica!

the one with the keyboard spunea...

mai ai mult pana sa atinci valoarea lui RADU....

Mihu spunea...

@ bogdan
stiu, nici nu intentionez asta.

Anonim spunea...

Vei avea si tu parte de o EA. Mai vorbim dupa! :D Si spor la scris :)

Anonim spunea...

Aaaa... si vreau si eu sa citesc blog-ul acelui Radu de care mai vorbesti tu pe ici pe colo. :)