joi, 2 octombrie 2008

nu stiu de ce dar expresia asta ma obsedeaza de ceva timp, as putea spune ca din cauza ei mi-am si facut blog, ca sa o impartasesc lumii.bine, defapt mi-am facut blog ca sa fiu si eu cul ca toata lumea buna, pentru ca alt motiv nu am. asta o sa fie probabil cel mai prost blog pe care il citesti, nu pentru ca nu as avea talent sau ceva de genu, dar nu am ce spune. in afara de cateva expresii gen "e o maimuta pe tortul meu" nu vreau sa mai impartasesc nimic omenirii. tot pe blog o sa mai scriu probabil cat sunt eu de destept si cum ma doresc toate femeile, alte chestii cretine si bineinteles chestii misogine.

daca citesti asta probabil ma cunosti deja si nu o sa fii surprins sa gasesti greseli gramaticale (din neatentie bineinteles), postari fara absolut nici un sens, propozitii neterminate, etc.
bineinteles ca sunteti liberi sa faceti absolut orice comentarii vreti, dar, aviz celor care or sa scrie :"esti cretin", "ai cacat la creier", "esti cel mai retardat om care a trait vreodata", "esti cel mai prost din curtea scolii", stiu deja asta, toata lumea imi spune, nu e o noutate.

cam atat pentru prima postare, sanatate!


P.S. e foarte posibil sa-mi pierd interesul si asta sa fie singurul articol (sau cum naiba se numesc textele de pe bloguri)

P.P.S. daca si pe tortul tau e o maimuta anunta-ma si poate o sa ai onoarea sa postezi si tu pe blogul meu care e cel mai bazat blog din lume(si plus ca daca postezi aici toate fetele din lume or sa vrea sa se culce cu tine).

2 comentarii:

Anonim spunea...

chiar si cu mine? moama tre sa ma faci co blogger atunci;) multa iubire si din partea mea

Mihu spunea...

pai stii mailu meu, trimite-mi material si sa vedem ce pot face :d