sâmbătă, 4 octombrie 2008

din seria m-am scarpinat ieri in cur si azi imi pute mana

nu am nici cea mai vaga idee ce o sa scriu de aici in colo, probabil o sa dau frau liber imaginatiei. desi nu cred ca am avut prea multi cititori (ca nu stiu unde trebuie sa ma uit sa vad ce trafic am), stiu eu sigur ca toata lumea asteapta cu nerabdare sa mai citeasca ceva scris de mine, deci m-am decis sa pun capat asteptarii si sa va mai binecuvantez cu inca un articol plin de intelepciune, si poate intr-o zi veti fi si voi la fel de aur ca mine.

dupa cum spune si titlu ieri m-am scarpinat in cur; mie imi place sa ma scarpin in cur, e o placere a vietii. poate ca nu aduce fericirea, poate ca nu te face sa arati mai bine sau sa pari mai destept (in nici un caz nu te face sa pari mai destept), dar in alea cateva secunde in care te scarpini iti acorzi tie un timp in care iti spui...."pula mea...ma cam manca in cur si acum ma scarpin...e ok...ma scarpin...ce pula mea...".
din pacate tre sa revii in lumea reala dupa acel moment mirifc, si daca in momentul ala faci ceva plictisitor de genu esti la cursuri, sau esti in metrou/autobuz/etc te gandesti sa te scobesti si in nas un pic. dar nu e asa usor, inainte stai sa vezi daca ai vreun muc....si daca nu ai, sa-ti dai seama daca oare te mananca nasul prin interior, sa nu te scobesti in nas asa degeaba, mai ales ca doar ce te-ai scobit in cur.
pana la urma degetul magic intra in cavitatea ta nazala si scormaneste dupa surplusul de mucus.
ce noroc, unul pe jumatate intarit, numa bun sa-mi fac o biluta si sa-mi mai ocup cateva secunde cu asta.
dupa ce ai terminat de facut biluta apare iar o problema....ce faci cu ea? bineinteles ca nu ai servetele si in buzunar parca nu-ti vine sa o pui ca mai ai si tu alte chestii pe acolo, sa o arunci pe jos nu poti ca e prea lipicioasa si nu cade. asa ca te gandesti sa o pui sub scaun sau sub masa.
asta e solutia cea mai buna deobicei, dar cateodata nu stai jos, esti in picioare, sau chiar mergi pe strada, asa ca trebuie sa te lovesti de cineva din greseala si sa o pasezi pe hainele lui. mai merge manevra si cu stalpi, garduri, masini, copaci, caini, etc.
si uite asa iti poti umple un pic timpul in care nu ai ce face.
daca esti pe undeva si chiar ai mult de asteptat poti sa mai incerci scarpinatul la coaie, scobitul in urechi si scarpinatul la subrat.
cred ca am scris cam despre toate locurile majore unde te poti scarpina/scobi in public cand te plictisesti si vrei sa evadezi in tara minunilor.

si uite ca din nimic am creeat si azi ceva...muntumesc anticipat pentru felicitarile voastre, stiu ca asta o sa va fie de folos, asa ca, scarpinaturi placute.

2 comentarii:

AAboy spunea...

coaieeee!!! incearca sa te lingi in cot in timp ce alergi cu spatele :D

Mihu spunea...

da, am incercat, din pacate m-am lovit de un tomberon si am cazut